Primopredaja donacije Dječjoj bolnici Kantrida

10. listopada 2017. 
Odjel hematologije i onkologije uređen je sredstvima akcije „Sve za našu djecu“ u organizaciji Humanitarne udruge Riječko srce i Kanala Ri. 
Javnom kampanjom prikupljeno je 230 tisuća kuna za izvođenje radova na Odjelu, dok je sredstvima Udruge i uz pomoć brojnih sponzora i donatora utrošeno dodatnih 50 tisuća kuna. Kompletni radovi adaptacije i opremanja izvedeni su u roku od 100 dana od završetka akcije, te je Odjel svečano otvoren 10. listopada 2017. godine.
Emocija nije nedostajalo, a ova akcija pokazuje i dokazuje kako je sve moguće kad se u plemenitom cilju svi udruže, ne treba ponavljati jer naši čitatelji to znaju, no zbilja dobro je činiti dobro svakoga dana, u našim mogućnostima, koristimo priliku da čestitamo i zahvalimo Kanalu Ri i Udruzi Riječko srce na predivnoj inicijativi i prilici da učinimo nešto za one kojima smo najpotrebniji.

Pogledajte veliku galeriju slika

Objave medija

Kanal Ri – objavljeno 11. listopada 2017. godineKanal Ri – objavljeno 11. listopada 2017. godineNovi List – objavljeno 10. listopada 2017. godine

Pročitajte članak