“Sve za našu djecu 2018”

“Sve za našu djecu 2018”

01. ožujak 2018. 
Nakon uspješno provedene akcije “SVE ZA NAŠU DJECU 2017”, pri kojoj smo uspjeli prikupiti novčani iznos predviđen za izgradnju igraonice i čekaonice Odjela za hematologiju i onkologiju Dječje bolnice Kantrida, Humanitarna udruga Riječko srce ove godine pokreće još jedan veliki projekt – “SVE ZA NAŠU DJECU 2018“ koji je krenuo s realizacijom, a namijenjen je Odjelu za slijepe i slabovidne učenike O. Š. Pećine Rijeka.

Velikim humanitarnim koncertom s poznatim estradnim imenima koji će se održati na Trgu Riječke Rezolucije u Rijeci 10. svibnja 2018. godine te s pratećim Gastro danima i call-centrom, namjeravamo prikupiti novčana sredstva za opremanje senzorne sobe kako bi slijepi i slabovidni učenici imali optimalne uvjete za odgojno-obrazovni rad te im omogućiti prijeko potrebne pisaće mašine za Brailleovo pismo.

Aktivno su se dosad u realizaciju projekta uključili brojni sponzori, estradni umjetnici, odgojno-obrazovne ustanove, grad Rijeka i Primorsko-goranska županija, u nadi da ćemo zajedno omogućiti učenicima uvjete za kvalitetan odgojno-obrazovni proces.

Ukoliko smatrate da možete s određenim doprinosom biti dio ove humane priče koja će u svibnju zasigurno ujediniti područje naše čitave regije, ali i Hrvatske, te da biste svojim sponzorstvom pomogli u ovoj humanitarnoj akciji, stojimo Vam na raspolaganju za daljnje dogovore. Vjerujemo da ćemo ovim velikim projektom opravdati još jednom Vaše povjerenje te da ćemo, u zajedničkoj suradnji, još jednom učiniti plemenitu gestu za grad Rijeku i one koji su u potrebi.

U akciji možete sudjelovati pozivom na broj 0609009* i donirati 5 kn + pdv po pozivu ili uplatom na službeni račun akcije “SVE ZA NAŠU DJECU” prikazan na logu akcije ili prema svojim mogućnostima (novčanom uplatom, ili donacija u hrani i piću za Call centar i za Gastro program na dan humanitarnog koncerta).

* Cijena poziva 5,00 kn + PDV

Objave medija

Dobro jutro Hrvatska – objavljeno 13. veljače 2018. godine