sve-za-našu-djecu-2018-riječko-srce

“Sve za našu djecu 2018”

01. ožujak 2018. 
Nakon uspješno provedene akcije “SVE ZA NAŠU DJECU 2017”, pri kojoj smo uspjeli prikupiti novčani iznos predviđen za izgradnju igraonice i čekaonice Odjela za hematologiju i onkologiju Dječje bolnice Kantrida, Humanitarna udruga Riječko srce ove godine pokreće još jedan veliki projekt – “SVE ZA NAŠU DJECU 2018“ koji je krenuo s realizacijom, a namijenjen je Odjelu za slijepe i slabovidne učenike O. Š. Pećine Rijeka.

Velikim humanitarnim koncertom s poznatim estradnim imenima koji će se održati na Trgu Riječke Rezolucije u Rijeci 10. svibnja 2018. godine te s pratećim Gastro danima i call-centrom, namjeravamo prikupiti novčana sredstva za opremanje senzorne sobe kako bi slijepi i slabovidni učenici imali optimalne uvjete za odgojno-obrazovni rad te im omogućiti prijeko potrebne pisaće mašine za Brailleovo pismo.

Aktivno su se dosad u realizaciju projekta uključili brojni sponzori, estradni umjetnici, odgojno-obrazovne ustanove, grad Rijeka i Primorsko-goranska županija, u nadi da ćemo zajedno omogućiti učenicima uvjete za kvalitetan odgojno-obrazovni proces.

Ukoliko smatrate da možete s određenim doprinosom biti dio ove humane priče koja će u svibnju zasigurno ujediniti područje naše čitave regije, ali i Hrvatske, te da biste svojim sponzorstvom pomogli u ovoj humanitarnoj akciji, stojimo Vam na raspolaganju za daljnje dogovore. Vjerujemo da ćemo ovim velikim projektom opravdati još jednom Vaše povjerenje te da ćemo, u zajedničkoj suradnji, još jednom učiniti plemenitu gestu za grad Rijeku i one koji su u potrebi.

U akciji možete sudjelovati pozivom na broj 0609009* i donirati 5 kn + pdv po pozivu ili uplatom na službeni račun akcije “SVE ZA NAŠU DJECU” prikazan na logu akcije ili prema svojim mogućnostima (novčanom uplatom, ili donacija u hrani i piću za Call centar i za Gastro program na dan humanitarnog koncerta).

* Cijena poziva 5,00 kn + PDV

Objave medija

Dobro jutro Hrvatska – objavljeno 13. veljače 2018. godine