Najava humanitarnog koncerta na Korzu u sklopu akcije “Sve za našu djecu 2019”

16. travanj 2019. 
Nakon uspješno provedene akcije “SVE ZA NAŠU DJECU 2018”, pri kojoj smo uspjeli prikupiti novčani iznos predviđen za izgradnju senzorne sobe za odjel slijepih i slabovidnih učenika OŠ Pećine, Humanitarna udruga Riječko srce ove godine pokreće još jedan veliki projekt – “SVE ZA NAŠU DJECU 2019“ koji je krenuo s realizacijom, a namijenjen je Udruzi za sindrom down “Rijeka 21”.

Velikim humanitarnim koncertom s poznatim estradnim imenima koji će se održati na Trgu Riječke Rezolucije u Rijeci 16. svibnja 2019. godine te s pratećim Festivalom humanosti koji će se održavati na dan koncerta od 10:00 do 18:00 sati i call-centrom, namjeravamo prikupiti novčana sredstva za opremanje senzorne sobe.

Aktivno su se dosad u realizaciju projekta uključili brojni sponzori, estradni umjetnici, grad Rijeka i Primorsko-goranska županija, u nadi da ćemo zajedno omogućiti korisnicima Udruge “Rijeka 21” opremiti senzornu sobu sa raznom opremom za poticanje svih osjetila – vida, sluha i dodira.

Vjerujemo da ćemo ovim velikim projektom opravdati još jednom Vaše povjerenje te da ćemo, u zajedničkoj suradnji, još jednom učiniti plemenitu gestu za grad Rijeku i one koji su u potrebi.

U akciji možete sudjelovati pozivom na broj 0609009* i donirati 5 kn + pdv po pozivu ili uplatom na službeni račun akcije “SVE ZA NAŠU DJECU” prikazan na logu akcije ili prema svojim mogućnostima (novčanom uplatom).

* Cijena poziva 5,00 kn + PDV

Najava koncerta