Sve za našu djecu 2020

29. veljača 2019. 
S ponosom vas obavještavamo da je akcija SVE ZA NAŠU DJECU 2020 službeno započela 1. ožujka, a trajat će do 29. svibnja 2020. godine! Od danas možete zvati i naš humanitarni broj 060 9009 koji je aktivan kroz čitav period trajanja akcije namijenjene prikupljanju novčanih sredstava za kupnju uređaja za provjeru sluha novorođenčadi. Nakon akcije, uređaj ćemo uručiti Klinici za ginekologiju i porodništvo KBC-a Rijeka, odnosno Zavodu za perinatologiju.

Tijekom akcije očekuju vas dva humanitarna koncerta – 19. travnja održat ćemo koncert u Hrvatskom narodnom kazalištu Ivana pl. Zajca, a 14. svibnja veliki koncert na Trgu riječke rezolucije uz popratni Festival humanosti. Koncert u svibnju prenosit će uživo Kanal Ri uz tradicionalni call centar.

Zahvaljujemo vam na vašem sudjelovanju u svim prethodnim akcijama te se nadamo da ćete s jednakim žarom pridonijeti uspjehu naše pete, jubilarne, akcije SVE ZA NAŠU DJECU 2020. O svim relevantnim informacijama, vezanim uz akciju, obavještavat ćemo vas u narednom periodu putem fb stranice.

Veselimo se novim zajedničkim pothvatima!

Humanitarna udruga Riječko srce