Proslava prvog rođendana

08. rujna 2017. 
“Mlada ste udruga, ali se jako daleko čujete”, pohvalio je rad Udruge Riječko srce župan Zlatko Komadina čestitajući nam prvi rođendan na svečanoj skupštini Udruge održanoj u sjedištu Primorsko-goranske županije. 
Istaknuo je tom prigodom važnost razvoja volonterskog rada na dobrobit svih građana i zahvalio u ime svih kojima je Riječko srce pomoglo i kojima će pomoći.
Uz pomoć građana grada Rijeke, aktivni smo sudionici u društvenim promjenama već godinu dana, premda svojim nastojanjima da pomognemo onima koji su u potrebi, djelujemo mnogo dulje.
Zahvaljujemo se svim građanima koji su prepoznali plemenitost naših akcija, a vjerujemo da ćemo i u budućnosti zajedno činiti humana djela – malenim koracima, ali s velikim srcem.
Rođendan Humanitarne udruge Riječko srce, rođendan je i svih građana grada Rijeke koji su s nama tkali jednu lijepu, humanu priču! Hvala Vam na povjerenju i na zajedničkoj želji da učinimo ovo društvo humanijim. Sretan nam, stoga, naš i vaš – PRVI ROĐENDAN! Vaše i naše, Riječko srce.